Nachádzate se tu: Úvod Blog Testosteron 5 Netradičných trikov, ako zvýšiť svoju hladinu testosterónu

5 Netradičných trikov, ako zvýšiť svoju hladinu testosterónu

5 Netradičných trikov, ako zvýšiť svoju hladinu testosterónu

Existuje mnoho zaručených spôsobov, ako prirodzene zvýšiť svoju hladinu testosterónu a sami sme Vám od spustenia tohto blogu už mnoho článkov na túto tému predstavili.

Sú tu však aj iné, omnoho neobvyklejšie spôsoby, ako zvýšiť prirodzene Váš testosterón.

Dnes Vám predstavím 5 skutočne netradičných trikov, ako zdvihnúť prirodzene Váš testosterón.

Poďme sa na ne spoločne pozrieť – tu sú:

1. Zázvor

Naozaj to tak je – zázvor je po čertoch dobrý testosterón booster a čo je ešte lepšie, je taktiež veľmi dobre po tejto stránke preštudovaný.

Napríklad vedci z univerzity v Tikríte (Irak) urobili štúdiu, pri ktorej skúmali účinky zázvoru na organizmus zdravých mužov. Behom tejto štúdie zistili, že konzumácia zázvoru zapríčinila nárast testosterónu o priepastných 17% a rovnako u týchto mužov došlo k nárastu luteinizačného hormónu o neuveriteľných 43%.

To sú jednoducho úžasné výsledky tohto „korenia“.

V žiadnom prípade preto nepodceňujte vplyv tohto koreňa, pretože je to veľmi príjemný, chutný a lacný spôsob, ako zvýšiť Váš testosterón prirodzenou formou.

A nie len to – zázvor taktiež podporuje produkciu oxidu dusnatého, čo zlepšuje prietok krvi cievami a taktiež zlepšuje kvalitu erekcie u mužov. 

2. Kreatín

Kreatín je jedným z najrešpektovanejších kulturistických suplementov snáď už od vzniku samotnej kulturistiky. Ostatné akože suplementy majú tendenciu sa objaviť ako úplná bomba a po čase zase zmiznúť, nakoľko vlastne nikto nepreukáže ich skutočný účinok.

Avšak kreatín je známy už veľmi dlhú dobu a to z veľmi jednoduchého dôvodu: O účinkoch kreatínu bolo napísaných nespočetne veľa štúdií a takmer 100% z nich dokazuje jeho účinky, spolu s nepreberným množstvom kladných užívateľských recenzií.

A to je dôvod, prečo je kreatín zaradený do mojich 5 neobvyklých tipov, ako zvýšiť prirodzene testosterón:

Podľa štúdie z roku 2010, uskutočňovanej na hráčoch rugby, bol kreatín schopný zvýšiť hladinu DHT u týchto mužov o neuveriteľných 56%.

Tak a teraz len pre vysvetlenie – DHT alebo dihydrotestosterón je testosterón, ktorý bol podrobený účinkom enzýmu 5α-reduktáza, ktorý ho premenil na omnoho silnejší androgén, nazývaný DHT. Takže jednoducho DHT je taký nadopovaný testosterón, ktorý má omnoho silnejšie androgénne účinky, než testosterón samotný.

3. Vitamín K2

Ľudia si myslia, že o vitamínoch vedia takmer všetko – ako sú zdraviu prospešné, odkiaľ ich môžeme získať a podobne. Keď sa však niekoho opýtam na jeho zdroj vitamínu K2, obvykle sa stretnem s protiotázkou typu:

Čo do pr.... je vitamín K2?

Takže – K2 je reálny vitamín, ktorý sa vyskytuje prevažne v niektorých tukoch a fermentovaných potravinách.

Existujú dva druhy vitamínu K – K1 sa vyskytuje prevažne v zelenine a ako už bolo zmienené vyššie, K2 je prítomný prevažne v tukoch, mäse a fermentovaných výrobkoch.

Vitamín K2 je dobre známy pre svoju schopnosť zvyšovať hladinu testosterónu a taktiež zlepšovať kardiovaskulárny systém – to však iba v prípade, že ho máte nedostatok. Preto je vždy lepšie deficitu tohto vitamínu predchádzať. Ja to robím takto:

• pijem šťavu z kyslej kapusty
• občas si dám maslový olej v kombinácii s fermentovaným olejom z tresčej pečene (bohužiaľ sa nejedná o žiadny gurmánsky zážitok)

Tieto dva jednoduché spôsoby zaistia, že nebudete mať nikdy deficit vitamínu K2 a ja Vám ich vrelo odporúčam, pokiaľ chcete zvýšiť svoju hladinu testosterónu.

4. Detox

Detoxikácia tela a zbavenie sa ťažkých kovov, toxických xenoestrogénov a toxických halogenidov (fluoridov a bromidov) zvýši Vašu hladinu testosterónu prekvapivo dobre.

A prečo vlastne? Naozaj jednoduchá odpoveď – naše telá sú neustále bombardované škodlivými chemikáliami ako parabény, fluoridy, bromidy, xenoestrogény a ftaláty.

Je v podstate plné látkami znižujúcimi testosterón.

Behom detoxikácie stratíte niekoľko stoviek gramov váhy, pretože spolu s vodou sa z tela vyplavujú všetky tieto škodlivé toxíny a Vaše telo sa týmto „prepláchne“.

Viem – detox je prevažne záležitosť žien, pretože z nejakého prapodivného dôvodu iba ženy a hippies pravidelne vykonávajú detoxikáciu svojho tela. To ale nemení nič na tom, že detox by mal pravidelne vykonávať každý muž, ktorý dbá o svoj testosterón.

Slovo detox máte možno vo Vašej hlave zafixované ako veľmi náročný proces, pri ktorom ste odkázaný na pitie citrónovej šťavy a konzumácie iba zeleniny. Omyl priatelia – o týchto metódach detoxu sa možno dozviete v nejakom časopise, zaoberajúcom sa akože zdravým životným štýlom alebo Vám ich ďalekosiahle povykladá nejaký skúsený hipík.

Všetko, čo naozaj k detoxu potrebuje, je:

Konzumovať nejakú spirulinu či chlorelu každý deň, pretože obe tieto riasy majú skutočne vedecky podložené, že majú veľmi dobré účinky pri detoxikácii organizmu. To je VŠETKO, čo potrebujete, aby ste dostali všetko to svinstvo z Vášho tela – žiadne bľaboty a výmysly.

5. Granátové jablko

Granátové jablká by mohli byť suverénne „najlepším“ jedlom pre prirodzené zvýšenie Vášho testosterónu. Avšak okolo nich nie je až taký humbug na internete, takže sa o nich až tak moc nevie.

Takže prečo sú vlastne granátové jablká tak úžasné?

V nedávnej, veľmi serióznej štúdii vedci zistili, že šťava z granátových jabĺk zvyšuje hladinu testosterónu u mužov v priemere o 24%. Taktiež významne znížil ich krvný tlak, čo je skutočne prekvapujúce, nakoľko granátové jablká taktiež zvyšujú hladinu oxidu dusnatého.

Vedci však nepreukázali tieto účinky u extraktov z granátového jablka, takže jediné, čo skutočne funguje, je ovocie samotné.

Dôvodom bude pravdepodobne vysoký obsah antioxidantov v granátovom jablku, ktorých obsah v tomto ovocí je až neuveriteľne vysoký a oproti tomu extrakt žiadne antioxidanty neobsahuje.

Záver

Tak tu sú: 5 veľmi neobvyklých, ale vedecky podložených trikov, ako zvýšiť hladinu testosterónu: zázvor, kreatín, vitamín K2, detox a granátové jablká.

Dúfam, že sa Vám článok páčil a nezabudnite zaradiť aspoň niektorý z tipov do svojho každodenného života.

Zdroj: anabolicmen.com - s láskavým zvolením autora

Späť na prehľad

Mohlo by Vás zaujímať...

Objednať PRIMULUS

 
Balenie na mesiac (60 tabliet)

Balenie na mesiac (60 tabliet)

Doprava zadarmo

Doprava zadarmo

Záruka spokojnosti alebo vrátenie peňazí

Záruka spokojnosti alebo vrátenie peňazí

 

Jednorazový nákup

Jednorázový nákup
Jednorazový nákup - doprava zadarmo po celej SR
€23 za celé balenie

Pravidelný mesačný odber

Jednorázový nákup
Pravidelne na vašu adresu - kedykoľvek zrušíte
€23 €20,70 za celé balenie Každý mesiac ušetríte 2,30 €

Otázky a odpovede

Za ako dlho pocítim prvé účinky Primulusu?+

Tento fakt je veľmi individuálny. Záleží na mnohých faktoroch. Rozhodujúci je Váš vek, fyzická kondícia, stravovacie návyky apod. Hladina testosteronu je u každého muža iná, preto Vám nedokážeme dať presnú odpoveď. Podľa doterajších skúseností sa najrýchlejšie účinky dostavujú behom dvoch týždňov, väčšina mužov však pocíti rozdiel po jednom až dvoch mesiacoch užívania.

Môže mi PRIMULUS pomôcť, keď mám len 20 rokov? +

PRIMULUS je primárne určený pre mužov starších ako 25 rokov, u ktorých sa začína prejavovať nižšia hladina testosteronu. To ale neznamená, že by pre Vás PRIMULUS nebol prínosný. Obsahuje radu vitamínov a minerálov, ktoré muži potrebujú v každom veku a často ich majú nedostatok. Málo Zinku? Nedostatok vitamínu D? Malý prísun horčíka? PRIMULUS je riešenie.

Prečo musím brať dve tablety denne, nestačí jedna?+

Nechceme robiť nič napoly. Aby sme mali istotu, že Vám PRIMULUS skutočne pomôže, musí obsahovať dostatok všetkých účinných látok v správnom pomere. Dané množstvo nie sme schopní dať do jednej tablety. Pokiaľ si zabudnete vziať tabletu ráno, hlavu si z toho nerobte, bez problémov si môžete vziať večer dve tablety naraz.

Má PRIMULUS nejaké vedľajšie účinky? +

PRIMULUS je 100% prírodný produkt, ktorý sa skladá výlučne z vitamínov, minerálov a extraktov z dvoch bylín. Hlavná sila nášho produktu je predovšetkým jedinečná kombinácia týchto látok a objem, v ktorom sú obsiahnuté. Všetky zložky sú v lekárňach bežne dostupné a lekármi veľmi často odporúčané. Nejedná sa o žiadne zakázané látky a PRIMULUS Vám nikdy nemôže zdvihnúť testosteron nad Vašu prirodzenú hladinu.

Nemusíte sa teda obávať, žiadne vedľajšie účinky Vám nehrozia.

PS: Ak užívate lieky na zníženie krvného tlaku, je vhodné prediskutovať užívanie produktu s Vašim lekárom. Niektoré tieto lieky sú v kontraindikácii s extraktom z kotvičníka zemného.

A čo sa stane s mojím testosteronom, keď PRIMULUS v budúcnosti prestanem brať?+

V prípade, že PRIMULUS v budúcnosti prestanete užívať, Vaša hladina testosteronu sa v najhoršom prípade po čase vráti opäť na úroveň pred užívaním produktu. Na rozdiel od anabolických steroidov, ktoré znižujú vlastnú tvorbu testosteronu (telo ho prestane produkovať, pretože ho dostáva „umelo“) náš produkt podporuje vlastnú, prirodzenú tvorbu tohto hormónu. Preto v tomto prípade nehrozí žiadny negatívny metabolický efekt.

Dá sa zaistiť stály odber bez nutnosti jednorazových nákupov?+

Samozrejme. Najlepší efekt sa dostaví práve pri pravidelnom užívaní. Každý, kto si u nás kúpi balenie PRIMULUS môže byť dobrovoľne zaradený do pravidelného odberu, kedy Vám PRIMULUS bude odosielaný pravidelne každých 30 dní. Jednoducho a pohodlne. O tejto možnosti Vás budeme kontaktovať po Vašom prvom nákupe. Nikoho do ničoho nenútime, je to len na Vás.

O nás

Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný produkt a služby okolo neho, ktoré pomôžu zlepšiť alebo uľahčiť život. Produkt, za ktorý sa nikdy nebudeme hanbiť a ktorý budeme sami používať. Naším cieľom je vytvárať dlhodobých a hlavne spokojných zákazníkov. Spokojnosť kupujúceho je vždy na prvom mieste, pretože vieme, že najlepšou reklamou je vždy pozitívna recenzia alebo odporúčanie spokojného zákazníka.

Viac o nás

Hore