Nachádzate se tu: Úvod Blog Testosteron 5 prekvapivých trikov, ako rýchlo zaistiť zvýšenie testosterónu

5 prekvapivých trikov, ako rýchlo zaistiť zvýšenie testosterónu

Existuje mnoho spôsobov, ako zvýšiť hladinu testosterónu, ktoré Vám však zaberú nejaký ten čas.

Musíte si upraviť svoj jedálníček, pravidelne cvičiť a dlhodobo doplňovať tie správne vitamíny a minerály.

Ale čo robiť, keď chcete zvýšiť svoju hladinu testosterónu okamžite?

Je to vôbec možné?

O jednom z najrýchlejších spôsobov, ako zvýšiť hladinu testosterónu, sme už písali v našom článku tu: Tajný trik na okamžité zvýšenie testosterónu.

Dnes si predstavíme ďalších 5 spôsobov, ako prinútiť Vaše telo k prirodzenej tvorbe tohto kráľa mužských hormónov.

1. Pite viac vody

Všetci poznáme dôležitosť pitného režimu.

A i keď na nás táto informácia vyskakuje takmer z každého blogu či stránok o zdravom životnom štýle, stále mnoho ľudí trpí dehydratáciou organizmu.

Pokiaľ nemá organizmus dostatok tekutín, Váš endokrinný systém sa doslova dusí a produkcia dôležitejších hormónov, ako je testosterón či dopamín, je výrazne utlmená.

Pokiaľ je teda Vaším cieľom zvýšená hladina testosterónu, musí byť Vaše telo zásobené dostatkom tekutín.

Nezabúdajte na to, že pokiaľ už Vaše telo pociťuje smäd, jedná sa o prvú fázu dehydratácie. Snažte sa teda doplňovať tekutiny postupne, nech Vás smäd nedoženie.

Nemusíte sa riadiť pravidlami, či vypiť 2,5 či 4l vody za deň.

Vždy poslúchajte svoje telo, ktoré Vám samo dá vedieť, že je potrebné doplniť tekutiny.

2. Urobte si pár drepov s výskokom

Tento trik pokojne urobte hneď.

Stačí odsunúť stoličku a urobiť čo najrýchlejšie sériu drepov s výskokom (neodporúčam však tento trik robiť v otvorených kanceláriách tzv. „open space“. Je tu takmer istota, že Vaši kolegovia si nebudú myslieť, že máte zvýšenú hladinu testosterónu, ale skôr vyšší stupeň bláznovstva).

Po tomto cviku sa okamžite zvýši Váš testosterón a navýšený zostane ešte niekoľko hodín potom.

A prečo tomu tak je?

Pri cviku, ktorý je náročnejší na koordináciu a celkovú výbušnosť tela, začne podvesok mozgový dávať signál pre tvorbu veľkej dávky testosterónu. Pri tomto cviku sa dá do pohybu celé telo, predovšetkým sa ale zapájajú svaly na nohách, ktoré patria k tým najväčším na ľudskom tele.

3. Aspoň jedno surové vajce denne

Vajcia sú plné cholesterolu, ktorý je často nazývaný steroidným hormónom a je spúšťačom tvorby hormónu testosterónu.

Už dávno sú preč mýty o tom, že všetok cholesterol je zlý a že spôsobuje srdečné choroby a upchávanie ciev. Nové vedecké poznatky dokazujú, že u zdravého cholesterolu je tomu práve naopak.

Avšak keď vajíčka pripravujete tepelne, časť cholesterolu zoxiduje.

Takže pokiaľ chcete využiť plný potenciál vajec ako zdroja pre Váš testosterón, nebojte sa ich konzumovať surové. Pokiaľ nie ste tvrďáci ako Rocky a pri predstave pitia surového vajca z pohára sa Vám robí zle, naučte sa zo surových vajec robiť jednoduché kokteily (napr. rozmixujte surové vajce s trochou mlieka, vody, banánu a medu)

Vajcia sú mimo iné i výborným zdrojom bielkovín, takže sa ich nebojte zjesť aj niekoľko za deň.

4. Poriadne sa schlaďte

Tento trik často používali ruský vzpierači už niekoľko desiatok rokov dozadu.

Dôvodom, prečo tento trik funguje je ten, že optimálna teplota Vášho „náradíčka“, ktoré produkuje testosterón a spermie, je o niečo chladnejší, než zbytok Vášho tela. (to je taktiež dôvod, prečo sú semenníky umiestnené mimo Vaše telo)

Takže pokiaľ chcete, aby Vaše telo začalo okamžite produkovať veľké množstvo testosterónu, tak sa pochlapte a dajte si si každé ráno ľadovú sprchu.

Ako príjemný bonus Vám studená sprcha nie len zvýši Váš testosterón, ale zaistí Vám ďalších niekoľko zdravotných benefitov (viac v našom článku tu)

5. Zmeňte svoj status (postavenie)

Teraz nemyslím Váš status na Facebooku (mimochodom, už ste naším fanúšikom? :)), ale skôr to, ako o sebe sami uvažujete.

I keď si to mnoho ľudí nechce priznať, mozog je jeden z najsilnejších nástrojov, aké naše telo má.

Ako sa dá ale sila mozgu využiť k zvýšeniu hladiny testosterónu?

Vašou úlohou je psychicky podporiť svoje vrodené mužstvo a začať skutočne veriť, že ste 100% muž so všetkým všade. Možno i trošku egoisticky si musíte priznať, že ste lepší a mužnejší ako všetci ostatní okolo Vás.

Viem, že to znie trošku divne, ale skutočne to funguje.

Platí tu ako v mnoho prípadoch anglická metafora „Fake it till you make it“ („Predstieraj to, dokiaľ sa to nestane pravdou“)

Nehovorím, že sa máte začať chovať ako arogantný šašo. Nie, toto určite nie je podoba pravého muža. Skôr sa sami nepodceňujte a verte, že ste muž, ktorý si zaslúži rešpekt, úspech a taktiež obdiv žien.

Po nejakej dobe si na to Váš mozog začne zvykať a sami uvidíte poznateľnú zmenu vo Vašom chovaní a prístupe k životu.

Aký to má ale vplyv na Váš testosterón?

Napr. vedci raz urobili zvláštnu štúdiu na zvieratách, kedy najväčšieho vodcu jednej opičej svorky nahradili „obyčajnou opicou“, aby sa stal novým vodcom svorky, tzv. Alfa samec.

Pri tejto zmene zaznamenali u obyčajnej opice neskutočný nárast hladiny testosterónu a taktiež pokles hladiny stresového hormónu kortizolu.

Dôvodom tejto zmeny bolo to, že „obyčajná opica“ sa rýchlo adaptovala na nové postavenie v spoločnosti. Každý správny vodca musí mať vyšší testosterón a nižší kortizol, aby dokázal bez problémov viesť ľudí bez záchvatu strachu a paniky.

U ľudí to funguje rovnako. Je obecne známe, že mnoho úspešných mužov a vedúcich pracovníkov má často vyššiu hladinu testosterónu, než je priemerná hodnota.

Takže využite svoj mozog naplno a podporte svoj testosterón.

Záver

Tak tu to máte. 5 veľmi rýchlych spôsobov, ako zaistiť zvýšenie hladiny testosterónu.

Sme si vedomí, že posledný bod o sile mozgu a ľudského presvedčenia je pre mnohých ťažko stráviteľný alebo naopak fascinujúci.

Už čoskoro budeme na našom blogu publikovať i články z kategórie motivácie a osobného rozvoja, ktoré sa tejto téme budú venovať viac do hĺbky.

Určite sa máte na čo tešiť.

Zdroj: anabolicmen.com - s láskavým zvolením autora

Späť na prehľad

Mohlo by Vás zaujímať...

Objednať PRIMULUS

 
Balenie na mesiac (60 tabliet)

Balenie na mesiac (60 tabliet)

Doprava zadarmo

Doprava zadarmo

Záruka spokojnosti alebo vrátenie peňazí

Záruka spokojnosti alebo vrátenie peňazí

 

Jednorazový nákup

Jednorázový nákup
Jednorazový nákup - doprava zadarmo po celej SR
€23 za celé balenie

Pravidelný mesačný odber

Jednorázový nákup
Pravidelne na vašu adresu - kedykoľvek zrušíte
€23 €20,70 za celé balenie Každý mesiac ušetríte 2,30 €

Otázky a odpovede

Za ako dlho pocítim prvé účinky Primulusu?+

Tento fakt je veľmi individuálny. Záleží na mnohých faktoroch. Rozhodujúci je Váš vek, fyzická kondícia, stravovacie návyky apod. Hladina testosteronu je u každého muža iná, preto Vám nedokážeme dať presnú odpoveď. Podľa doterajších skúseností sa najrýchlejšie účinky dostavujú behom dvoch týždňov, väčšina mužov však pocíti rozdiel po jednom až dvoch mesiacoch užívania.

Môže mi PRIMULUS pomôcť, keď mám len 20 rokov? +

PRIMULUS je primárne určený pre mužov starších ako 25 rokov, u ktorých sa začína prejavovať nižšia hladina testosteronu. To ale neznamená, že by pre Vás PRIMULUS nebol prínosný. Obsahuje radu vitamínov a minerálov, ktoré muži potrebujú v každom veku a často ich majú nedostatok. Málo Zinku? Nedostatok vitamínu D? Malý prísun horčíka? PRIMULUS je riešenie.

Prečo musím brať dve tablety denne, nestačí jedna?+

Nechceme robiť nič napoly. Aby sme mali istotu, že Vám PRIMULUS skutočne pomôže, musí obsahovať dostatok všetkých účinných látok v správnom pomere. Dané množstvo nie sme schopní dať do jednej tablety. Pokiaľ si zabudnete vziať tabletu ráno, hlavu si z toho nerobte, bez problémov si môžete vziať večer dve tablety naraz.

Má PRIMULUS nejaké vedľajšie účinky? +

PRIMULUS je 100% prírodný produkt, ktorý sa skladá výlučne z vitamínov, minerálov a extraktov z dvoch bylín. Hlavná sila nášho produktu je predovšetkým jedinečná kombinácia týchto látok a objem, v ktorom sú obsiahnuté. Všetky zložky sú v lekárňach bežne dostupné a lekármi veľmi často odporúčané. Nejedná sa o žiadne zakázané látky a PRIMULUS Vám nikdy nemôže zdvihnúť testosteron nad Vašu prirodzenú hladinu.

Nemusíte sa teda obávať, žiadne vedľajšie účinky Vám nehrozia.

PS: Ak užívate lieky na zníženie krvného tlaku, je vhodné prediskutovať užívanie produktu s Vašim lekárom. Niektoré tieto lieky sú v kontraindikácii s extraktom z kotvičníka zemného.

A čo sa stane s mojím testosteronom, keď PRIMULUS v budúcnosti prestanem brať?+

V prípade, že PRIMULUS v budúcnosti prestanete užívať, Vaša hladina testosteronu sa v najhoršom prípade po čase vráti opäť na úroveň pred užívaním produktu. Na rozdiel od anabolických steroidov, ktoré znižujú vlastnú tvorbu testosteronu (telo ho prestane produkovať, pretože ho dostáva „umelo“) náš produkt podporuje vlastnú, prirodzenú tvorbu tohto hormónu. Preto v tomto prípade nehrozí žiadny negatívny metabolický efekt.

Dá sa zaistiť stály odber bez nutnosti jednorazových nákupov?+

Samozrejme. Najlepší efekt sa dostaví práve pri pravidelnom užívaní. Každý, kto si u nás kúpi balenie PRIMULUS môže byť dobrovoľne zaradený do pravidelného odberu, kedy Vám PRIMULUS bude odosielaný pravidelne každých 30 dní. Jednoducho a pohodlne. O tejto možnosti Vás budeme kontaktovať po Vašom prvom nákupe. Nikoho do ničoho nenútime, je to len na Vás.

O nás

Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný produkt a služby okolo neho, ktoré pomôžu zlepšiť alebo uľahčiť život. Produkt, za ktorý sa nikdy nebudeme hanbiť a ktorý budeme sami používať. Naším cieľom je vytvárať dlhodobých a hlavne spokojných zákazníkov. Spokojnosť kupujúceho je vždy na prvom mieste, pretože vieme, že najlepšou reklamou je vždy pozitívna recenzia alebo odporúčanie spokojného zákazníka.

Viac o nás

Hore